Site icon narod.hr

Ballkani oduševljen dolaskom Dinama: Snimili video kojim su pokazali divljenje hrvatskom nogometu

Foto: snimka zaslona

Nogometni klub Ballkani iz Suhareke je emotivnim videouratkom najavio utakmicu s Dinamom iz Zagreba koja se u okviru Konferencijske lige igra u četvrtak na stadionu Fadil Vokrri u Prištini. Nogometaši Dinama sjajno su dočekani.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Video možete pogledati OVDJE.

Naime, snimili su video na kojem legende ovog kluba, sadašnji igrači i predsjednik izražavaju divljenje Dinamu i općenito hrvatskom nogometu. Vraćaju se u prošlost i sjećaju kako su i Dinamo i Hajduk u vrijeme bivše Jugoslavije imali velik broj navijača na Kosovu.

S obzirom da je UEFA zabranila dolazak Dinamovih navijača, Balkani je odlučio dodijeliti besplatno 40 ulaznica za hrvatsku zajednicu u Janjevu na Kosovu koja stotinama godina živi u tom gradiću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za Balkani je ovo velik uspjeh, prvi su klub u povijesti Kosova koji se uspio kvalificirati u skupinu jednog europskog natjecanja.

Utakmica koja počinje u 18.45 u četvrtak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version