Site icon narod.hr

Barakude protiv Francuza po drugu pobjedu na EP-u

Foto: fah

Dvobojima drugog kola u konkurenciji vaterpolista nastavlja se Europsko prvenstvo u Splitu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatsku reprezentaciju nakon uvodnog slavlja protiv Malte u drugom kolu skupine B čeka ogled protiv Francuske.

Utakmica se igra u 20.30, uz prijenos na Drugom programu HTV-a.

– Bitno je da mi budemo pravi, nije Francuska snažna kao, recimo, Mađarska, ali je pokazala kvalitetu. Protiv Grčke je remizirala, što je dovoljno upozorenje, rekao je izbornik Barakuda Ivica Tucak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Francuska nam je prva meč-lopta u skupini za prvo mjesto. Pobjeda bi nam omogućila da u zadnjem kolu protiv Grčke nama čak i remi bude dovoljan za prvo mjesto. Poraz bi nas stavio u tešku, no ne i izgubljenu poziciju. Prvo mjesto nosi nešto lakšeg suparnika u četvrtfinalu, to je najvjerojatnije Nizozemska. Drugo mjesto bi nam za suparnika u osmini finala donijelo trećeplasiranog iz A skupine, a to je najvjerojatnije Gruzija, dok bi eventualno treće mjesto nosilo Srbiju ili Mađarsku u osmini finala. Sve je u našim rukama, poručio je Tucak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version