Barakude: “Sada se daje sve od sebe, nadam se prolasku u polufinale”

Foto: fah

Najvažniji dio posla smo odradili, to je da idemo u četvrtfinale, rekao je uoči četvrtfinalne utakmice s Mađarskom pomoćni trener hrvatske vaterpolske reprezentacije Sandro Sukno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Završili smo na drugom mjestu u skupini, dopala nas je Mađarska, iznimno zahtjevan protivnik, imaju ogroman napadački potencijal i glavni cilj nam je da budemo dobri u obrani, kako bi kasnije dobili sigurnost u napadu, rekao je Sukno.

Dodao je i kako su ovo Olimpijske igre i svaka utakmica iziskuje visoki napor i jako dobru predstavu za proći u polufinale.

– Nebitno nam je tko je protivnik, moramo najviše gledati sebe, pripremiti se i izvući maksimum u ovome trenutku jer više nema nikakvog razloga tempirati formu, sada se daje sve od sebe i nadam se prolasku u polufinale, poručio je Sandro Sukno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Barakude su u skupini ostvarile tri pobjede (Kazahstan, Srbija, Crna Gora) i dva poraza (Australija, Španjolska).

Hrvatski reprezentativac Ante Vukičević je naglasio da je grupni dio iza njih i sada slijedi ono najbitnije, a to je četvrtfinalna utakmica protiv Mađara.

– Poznajemo ih jako dobro, ovo ljeto smo igrali s njima dva puta, jednom u Splitu, drugi put u Budimpešti, tako da otprilike znamo gdje su njihove najveće opasnosti, gdje su njihove mane, pripremit ćemo se odlično, ovo je najbitnija utakmica na cijelom turniru za koju smo se pripremali već četiri, pet godina i idemo dati sve od sebe, pobijediti i otići u polufinale, rekao je Vukičević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Barakude četvrtfinale protiv Mađara igraju u srijedu u 12.50 po srednjoeuropskom vremenu, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.