Barbara Matić: Nadam se barem medalji

Foto: snimka zaslona

Olimpijsko selo dom je za 18 tisuća sportaša i službenih osoba, a nalazi se u Tokijskom zaljevu i prostire se na 44 hektara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Velik broj sportaša i sportašica već je stigao ovdje u Selo, kao i većina hrvatskih olimpijaca.

Za uvjete hrvatskih sportaša brine se Damir Šegota, voditelj hrvatske misije u Tokiju.

– Mogu da sam iznenađen ugodno s obzirom na ono što sam očekivao i kakve sam imao najave iz Tokija od suradnica koje su došle četiri dana prije nas u Tokio. Sve dosta dobro izgleda, sve funkcionira dobro, rekao je Šegota te dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Bit će zaraza, a nama bitno da ne bude u našoj delegaciji. Vjerujem da neće, imali smo situaciju s kanuistom Marinićem koji je bio kontakt zaraženog, jučer je izašao iz izolacije, ali dali su mu da trenira. Bilo je nezgodno za njega.

Hrvatska džudašica Barbara Matić ima velika očekivanja od nastupa.

– Uvijek ciljam na što veće. Bitno je da budem zadovoljna, a nadam se medalji, rekla je Matić, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.