Site icon narod.hr

Barcelona nadigrala Real i osvojila španjolski Superkup, igrao i Modrić

epa10407742 Sergio Busquets (L) of Barcelona in action against Federico Valverde of Real Madrid during Spanish Super Cup final match between Real Madrid and Barcelona, in Riyadh, Saudi Arabia, 15 January 2023. EPA/STR

Nogometaši Barcelone rekordni 14. put postali su pobjednici španjolskog Superkupa nakon što su u finalu u Rijadu na stadionu Kralja Fahda pred 60.000 gledatelja pobijedili Real Madrid sa 3-1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Katalonci su u polufinalu boljim izvođenjem jedanaesteraca pobijedili Real Betis, a u velikom finalu i najvećeg suparnika Real Madrid.

Barca je posve zasluženo slavila, bila je dominantna i da Real na vratima nije imao raspoloženog Thibauta Courtoisa poraz aktualnog europskog prvaka je mogao biti i uvjerljiviji.

Katalonci su poveli u 33. minuti. Ousmane Dembele je s desnog krila uposlio Roberta Lewandowskog koji je odmah proigrao do Gavija, a ovaj lijepo zabio za 1-0. U samoj završnici prvog dijela Lewandowski je povisio na 2-0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić za Real je igrao do 65. minute kada ga je zamijenio Daniel Ceballos.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version