Barcelona skriva koliko će stvarno potrošiti za Lewandowskog

Foto: fah

Robert Lewandowski je nakon maratonskog pregovaranja dobio odriješene ruke od Bayerna i potpisat će trogodišnji ugovor za Barcelonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Službeno, Katalonci su platili Bavarcima 45 milijuna eura, uz još oko pet milijuna u bonusima, no španjolski mediji danas pišu kako je taj iznos zapravo puno veći, a Barcelona ga skriva da se ne prikaže rastrošnom nakon velikih financijskih problema zadnjih godina.

El Pais tvrdi da će Barcelona njemačkom prvaku stvarno isplatiti 60 milijuna eura, a dodatnih 10-ak milijuna “skriveno” je kao bonus koji će biti isplaćen ako Poljak odradi cijelu sezonu u redovima novog kluba – što će gotovo sigurno biti slučaj, no tih 10 milijuna je ovim manevrom prebačeno u sljedeću fiskalnu godinu.

To nije sve, navodno je i sam Lewandowski dobio dosta veću plaću nego što je službeno objavljeno, stvarno će zarađivati čak 16 milijuna eura po sezoni, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.