Site icon narod.hr

Bartomeu o optužbama da je on objavio detalje ugovora Lionela Messija

epa08612982 Barcelona FC President, Josep Maria Bartomeu, reacts during the presentation of Dutch coach Ronald Koeman as the club's new head coach in Barcelona, Spain, 19 August 2020. Koeman, who has just rescinded contract with the Dutch National soccer team, has signed for a two year contract until 30 June 2022. EPA/Alejandro Garcia

Španjolski mediji, poglavito Mundo Deportivo, prije nekoliko dana objavili su ugovor Lionela Messija s Barcelonom prema kojem najbolji igrač svijeta po sezoni zarađuje 138 milijuna eura plus dodatni bonusi. Također se govori kao o ”faraonskom ugovoru koji je uništio Barcelonu”, s druge strane Neymar je ostvario najveći transfer u povijesti odlaskom s Nou Campa u PSG pa oko toga malo tko radi probleme i u svezi toga se i ne piše. I dok je Messi s Barcelonom osvojio sve što se osvojiti moglo Neymar s pariškim klubom nije ni blizu takvih uspjeha.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Messi je najavio tužbe, a i Barcelona je u svom hitnom priopćenju bila na istom tragu. Argentinac tvrdi kako je pet osoba znalo te detalje, a navodno se sumnja kako je sve naručio donedavni predsjednik kluba, pod čijim je poslovanjem Barca stigla na rub bankrota, Josep Bartomeu.

Podsjetimo, tada je Bartomeu je pregovarao tada s Messijem te je pristao na uvjete koje je tražio, no jasno je kako Messi i Bartomeu nisu ostali u najboljim odnosima, naprotiv. Nakon svega i nakon optužbi Bartomeu je odlučio obratiti se javnosti te je demantirao da je on španjolskim medijima otkrio detalje Messijevog ugovora u katalonskom klubu.

“Vidim kako neki mediji pišu da je netko iz bivše uprave kluba pustio Leov ugovor u javnost. To je potpuno pogrešno, ovo je osjetljiva i ozbiljna tema. Puštanje profesionalnih ugovora u javnost je nezakonito. Ni Barca niti Messi neće dopustiti da ovo prođe nekažnjeno. Sigurno ja nisam bio taj koji je to otkrio”, demantirao je medijska nagađanja Bartomeu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version