BBB-i se emotivno oprostili od preminulog Kureta

Foto: BBB

Bad Blue Boysi još jednom su se oprostili od svog istaknutog člana Mislava Vučetića – Kure, koji je nedavno iznenada preminuo u 42. godini života.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bio jevođa Dinamovih navijača, trener kickboksa, a javnost ga pamti po motivacijskom govoru koji je održao momčadi i stožeru u kolovozu uoči gostovanja kod AEK-a u Ligi prvaka.

“Ispratili smo našeg brata na bolji svijet. Dinamovca, buntovnika i idealista bez kojeg naša tribina više nikada neće biti ista. Svatko tko je bio
prisutan na njegovom posljednjem ispraćaju mogao se uvjeriti koliko je bio omiljen, cijenjen i poštovan, od sportaša, branitelja i heroja pa do navijača s drugih tribina kojima se u ovim putem zahvaljujemo na dolasku u svoje i njegovo ime”, oprostili su se Bad Blue Boysi.

“Brojna mjesta u našem gradu pamtit ćemo po uspomenama s našim Kuretom, vječnim dječakom koji je sve oko sebe činio sretnijima. Starije generacije izgubile su najboljeg prijatelja, a mlađe generacije koje je volio kao i oni njega, izgubile su uzora i vođu koji ih je naučio da pravi navijač mora prvo biti čovjek”, navodi se.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Pamtit ćemo ga po energiji i ljubavi koje je posvetio grupi i treninzima s mladim navijačima, po bezbroj prelijepih uspomena i nasljeđu koje je ostavio iza sebe”.

“Pamtit ćemo ga po tome što je uvijek bio netko na koga smo mogli računati kad je bilo teško. Nastavljamo gdje si stao, bit ćemo onakvi kakvi si htio da budemo. Počivaj u miru dragi naš brate, vole te tvoji Bad Blue Boysi”, zaključuju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.