Site icon narod.hr

Berlusconi stvara mega momčad: Balotelli-Kevin Prince Boateng-Ribery uskoro udarna trojka Monze

epa07581028 Bayern's Franck Ribery reacts during the German Bundesliga soccer match between FC Bayern Munich and Eintracht Frankfurt in Munich, Germany, 18 May 2019. EPA/PHILIPP GUELLAND CONDITIONS - ATTENTION: The DFL regulations prohibit any use of photographs as image sequences and/or quasi-video.

Bivši francuski reprezentativac Franck Ribéry od sljedeće sezone trebao bi igrati u istoj momčadi u kojoj igraju Boateng i Balotelli. Naime, mediji već prestavljaju udarnu trojku Balotelli-Kevin Prince Boateng-Ribery, koja će od sljedeće sezone igrati zajedno, ali koja, nažalost, više nije na vrhuncu svoje karijere. Iako nisu za staro željezo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dakle, bivši gazda Milana Silvio Berlusconi i Adriano Galliani ponovo su udružili snage preuzevši Monzu koju su ove sezone vratili u Serie B, drugi razred talijanskog nogometa te su na vrlo dobrom putu da sljedeće sezone zaigraju u najjačoj talijanskoj nogometnoj ligi Serie A.

Podsjetimo, Monza je trenutno drugoplasirana momčad Serie B s 35 osvojenih bodova, dakle, na poziciji su koja ih vodi u najviši razred talijanskog nogometa. Svjesni su čelnici Monze kako je nemoguće igrati u tako jakoj ligi kao što je Serie A a bez adekvatnih pojačanja. Najzaslužniji za preporod Monze su već spomenuti Silvio Berlusconi i Adriano Galliani, koji su uspjeli okupiti respektabilna imena europskog nogometa.

Dres Monze tako nose jedan Mario Balotelli, zatim Kevin Prince Boateng, a sve to pod palicom legendarnog Cristiana Brocchia. Kako pišu talijanski mediji Berlusconi i Galliani u svoje redove žele dovesti još jednog veterana, a u pitanju je, kako smo već spomenuli, francuski nogometaš Franck Ribery, koji trenutno brani boje Fiorentine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Ribery je inače bivši višegodišnji član Bayerna te je u Firenzi dokazao kako još uvijek puno toga dati ozbiljnom nogometu te će biti nesumnjivo pojačanje za Monzu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version