Bilić za Sky Sports: Pobjeda Dinama je veliko iznenađenje, ali i u Hrvatskoj se igra nogomet!

Foto: fah

Bivši hrvatski nogometni izbornik i sadašnji menadžer West Ham Uniteda Slaven Bilić izjavio je za britanski Sky Sports da “nije šokiran porazom Arsenala, jer se u Zagrebu može izgubiti”, a nisu ga iznenadili ni loši rezultati engleskih klubova u prvom kolu Lige prvaka i Europske lige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Da, pobjeda Dinama je veliko iznenađenje, i u Hrvatskoj su svi iznenađeni, ali to se može dogoditi. Znate, i tamo se igra nogomet. Imaju vrlo pristojnu momčad i niz od 41, ili koliko već, utakmica bez poraza”, izjavio je Slaven Bilić zahvaljujući čijim je informacijama i Zoran Mamić izgradio pobjedničku strategiju protiv Arsenala.

Bilić će s West Hamom u subotu pokušati napraviti još jedno iznenađenje na gostovanju u Premier ligi i šokirati lidera Manchester City koji je u prvih pet kola osvojio maksimalnih 15 bodova bez primljenog pogotka, ali je natjecanje u Ligi prvaka otvorio domaćim porazom od europskog doprvaka Juventusa (1:2).

“Bilo bi mi draže da su pobijedili. Sad će vjerojatno osjećati potrebu iskupiti se za poraz, a nisu zaslužili izgubiti. Nisu igrali odlično, ali su zaslužili bod. Imali su nekoliko prilika za otići na 2:0, a onda je Juventus postigao dva sjajna pogotka”, analizirao je Bilić kojeg nije iznenadilo što je od engleskih klubova u Ligi prvaka samo Chelsea upisao pobjedu u prvom kolu te što se među poraženima našao i Manchester United.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ne znam zašto bi nekoga trebao iznenaditi poraz Uniteda protiv PSV-a. Man United je veći klub i zaslužili su više od poraza u toj utakmici, ali mnogi su veliki klubovi gubili na gostovanju u Eindhovenu”, zaključio je Bilić čiji je West Ham ove sezone propustio plasirati se u Europsku ligu, ali je u Premier ligi već slavio na gostovanjima kod Arsenala i Liverpoola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.