Bilić želi Ćorluku i Balića u West Hamu!

Novi trener West Hama, nekadašnji izbornik Hrvatske nogometne reprezentacije Slaven Bilić želio bi dovesti u redove svog novog kluba dvojicu Hrvata. Radi se o iskusnom reprezentativnom stoperu Vedranu Ćorluki i mladoj nadi splitskog Hajduka, Andriji Baliću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ćorluka ima iskustva u Premier ligi jer je godinama igrao za Tottenham i Manchester City, a sad brani boje Lokomotiva iz Moskve, gdje je od strane navijača izabran za najboljeg igrača prošle sezone.

Utakmica 1. HNL, Zagreb - Hajduk
17-godišnji dragulj s Poljuda tek skuplja iskustvo. Iza njega je tek 19 nastupa u dresu Hajduka, a za to vrijeme mladi reprezentativac, koji neodoljivo podsjeća na talijanskog nogometnog virtuoza Pirla, postigao je 6 golova i dodao 3 asistencije. Hajduk je već odbio lijepe ponude za njega, a najviše interesa pokazali su Valencia i Tottenham. Teško će se novi trener Burić odreći najkreativnijeg igrača u momčadi, osim ako to stvarno ne bude neka astronomska svota.

Engleski mediji navode kako su obojica na listi želja Slavena Bilića i da bi on mogao svojim “hrvatskim vezama” dovesti ta dva igrača. Osim njih, uz West Ham se vežu ofenzivna imena poput Charlija Austina, najboljeg strijelca QPR-a, koji je ispao u drugu ligu, Dimitrija Payeta koji igra za Marseille, Loica Remyja iz Chelsea i Andre-Pierrea Gignaca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.