Bilić želi igrača Dinama: ‘Da, zainteresirani smo za Oršića’

Foto: snimka zaslona

Hrvatski trener na klupi West Bromwich Albiona Slaven Bilić potvrdio je natpise engleskih medija da je zainteresiran za dovođenje krilnog napadača Dinama Mislava Oršića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Nema smisla govoriti o tome što je u hrvatskim, engleskim ili britanskim medijima, a posebno o igračima koji nisu s nama”, rekao je Bilić.

“Oršić je odličan igrač, naravno. Pokazao je to, ne samo u HNL-u, već i u Ligi prvaka. Postigao je četiri ili pet golova u Ligi prvaka i hat-trick protiv Atalante. Ušao je u reprezentaciju, a naša reprezentacija je sjajna. Zainteresirani smo za njega, ali hoće li doći kod nas? Vidjet ćemo”, dodao je.

Oršićeva vrijednost procjenjuje se na 9,5 milijuna eura na Transfermarktu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.