Site icon narod.hr

Bilićev Bešiktaš ispao iz turskog kupa

Orlovi Slavena Bilića nisu uspjeli plasirati se u četvrtfinale kupa Turske. Nakon prolaska grupne faze, Bešiktaš je gostovao kod Kayserispora, momčadi koju je nekada vodio Robert Prosinečki, te su poraženi s 1:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedini pogodak na utakmici dogodio se u 39. minuti kad je Tasdemir bio precizan s “bijele točke”. Bilić je ovu kup utakmicu iskoristio kako bi rotirao sastav te dao odmor onim igračima koji nose glavni teren u prvenstvu i Europi.

“Kayserispor je zasluženo slavio. Rotirao sam momčad, dao sam priliku onim igračima koji su proveli manje vremena na terenu, a nedostajalo je i malo sreće”, rekao je nakon utakmice Slaven Bilić.

Pred Bešiktašem su važne utakmice u prvenstvu (Bursaspor) i Europi (Liverpool), stoga odluka Bilića o rotiranju momčadi ima i smisla, pošto Orlovi nemaju fond igrača za igru na dva ili tri kolosijeka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version