Site icon narod.hr

Bišćan: Borit ćemo se i dalje

Foto: fah

Hrvatska U-21 vodila je u Norveškoj do sudačke nadoknadez, kada je primila dva pogotka te si značajno zakomplicirala put prema Europskom prvenstvu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Igor Bišćan: Težak poraz

“Stvarno je ovo težak poraz, teško je izgubiti na ovaj način nakon svega što se događalo. Tužni smo i razočarani, no još uvijek smo u igri i za prvo i za drugo mjesto, premda možemo biti i treći. Moramo maksimalno ozbiljno shvatiti zadnju utakmicu. Treba biti sportaš, izbaciti ovaj poraz iz sebe i vidjeti rasplete na drugim terenima. S drugog mjesta imamo još šansu kroz doigravanje, premda sada ne razmišljamo o tome”

“Dobro smo otvorili utakmicu, poveli, no do poluvremena smo izgledali loše, posebno na desnoj strani. U nastavku je bilo bolje, imali smo ravnotežu, opet zabili gol i išli prema pobjedi. Na kraju smo morali biti čvršći, bolji i koncentriraniji na zadnja dva centaršuta. Nismo bili na istoj energetskoj razini kao Norveška, no u tih zadnjih nekoliko minuta to ne smije biti opravdanje. Morali smo biti bolji u prekidima. Bilo je jasno da ćemo u zadnjim minutama pokušati zabiti i mi i oni, ali malo smo se pogubili kod trećeg pogotka, nismo uopće ih smjeli pustiti tako blizu. To je razumljivo s obzirom na neiskustvo, ali teško je prihvatiti. Borit ćemo se i dalje”
Josip Šutalo

“Što reći nakon ovakve utakmice? Mislili smo da imamo pobjedu u svojim rukama, iako to nije izgledalo baš najbolje već od samog početka. Pogubili smo se, nije bilo ideje prema naprijed, energetski je bilo slabo. Imamo sada još jednu utakmicu u kojoj moramo dati sve od sebe i nadamo se prolasku”

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version