Bišćan o zatečenom stanju u svlačionici: Ne bih previše o tome

Foto: fah

Trener Dinama Igor Bišćan rekao je u razgovoru za HRT nakon pobjede u debiju protiv Lokomotive da je bilo teško, ali i tim slađe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kazao je da nije previše toga mogao napraviti u jednom danu s ekipom.

– Ne može se previše tu napraviti u jednom danu, više smo obratili pažnju na psihičku pripremu i podizanje morala. Dečki nisu prolazili kroz lagane stvari u posljednje vrijeme, nije ih ni rezultat poslužio. I njima je trebala ovakva utakmica i pobjeda da promijenimo trend, rekao je u razgovoru u emisiji Stadion.

“Tu sam da napravim najbolje što mogu”

U kakvom je stanju zatekao svlačionicu?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Ne bih previše o tome pričao. To bi trebalo biti unutar kluba i svlačionice. Tu sam da napravim najbolje što mogu. Protiv Lokomotive nije bilo optimum što je za ovu momčad. Moramo biti realni i zahtjevni jedni prema drugima. Trebat će vremena za navikavanje i onda će biti bolje, dodao je Bišćan.

Sjajna je bila energija na tribinama u Kranjčevićevoj.

– Bilo je stvarno lijepo, jako emotivno već pri dolasku na stadion. Nije bila uobičajena atmosfera, pune tribine i fenomenalna podrška, posebno pred kraj utakmice, navijači su osjetili da nam treba podrška. Nadam se da ćemo svojim igrama doprinijeti da će biti i ovako dalje, zaključio je trener Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.