Site icon narod.hr

”Bitka” za London se nastavlja: Ivan Dodig u Parizu proživljava drugu mladost

Foto: Twitter

Ivan Dodig proživljava u Parizu drugu mladost. Naime, hrvatski tenisač je sa Slovakom Filipom Polašekom izborio u 2. kolo parova na ATP turniru iz serije “masters 1000” u Parizu. U prvom su kolu nakon velike borbe pobijedili Belgijance Sandera Gillea i Jorena Vliegena sa 7-6 (2), 7-6 (4).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da bi se plasirali na ATP Finale u Londonu hrvatsko-slovačka kombinacija treba izboriti finale jakog turnira u Parizu, što neće biti nimalo lako. Sljedeći protivnici Dodigu i Polašeku bit će Austrijanac Juergen Melzer i Francuz Eduoard Roger-Vasselin.

Podsjetimo, nastup u Londonu do sada je osiguralo šest najboljih parova po bodovima osvojenim u ovoj sezoni te Francuzi Mahut i Herbert, kao najbolje rangirani osvajači Grand Slam naslova koji nisu uspjeli osvojiti dovoljno bodova za plasman među osam najboljih dvojaca na svijetu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version