Site icon narod.hr

Bivši njemački nogometni reprezentativac Frings preuzeo Darmstadt

Foto: Shaoqiang

Bivši njemački nogometni reprezentativac Torsten Frings (40) postao je novi trener bundesligaškog ‘fenjeraša’ Darmstadta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Frings će na klupi naslijediti Norberta Meiera koji je početkom prosinca nakon šest uzastopnih ligaških poraza dobio otkaz.

Fringsu će ovo biti prvi samostalni trenerski posao u karijeri. Nakon prekida igračke karijere 2012. godine radio je kao trener u drugoj momčadi Werdera, a potom i kao pomoćni trener u prvom sastavu. Tijekom igračke karijere 11 godina je nosio dres Werdera, a igrao je i za Bayern, Borussiju Dortmund i Toronto, dok je za njemačku reprezentaciju upisao 79 nastupa.

“Torsten ima veliko igračko iskustvo i sigurni smo kako će ostvariti naš cilj, a to je prvoligaški spas,” kazao je predsjednik kluba Rudiger Fritsch.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon 16 kola Darmstadt se nalazi na posljednjem mjestu Bundeslige sa svega osam bodova, pet manje od mjesta koje vodi u dodatne kvalifikacije i osam bodova manje od zone spasa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version