Bivši prvak priznao svoju grešku i otkrio zašto je izgubio od Miočića

Foto: Snimka zaslona

Američki borac hrvatskog porijekla, 36-godišnji Stipe Miočić pobijedio je 40-godišnjeg Amerikanca Daniela Cormiera nokautom u četvrtoj rundi u borbi održanoj u kalifornijskom gradu Anaheimu te tako vratio UFC naslov svjetskog prvaka u teškoj kategoriji koji mu je isti borac prije 13 mjeseci preoteo u Las Vegasu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Daniel Cormier je stoički primio poraz. Pitanje je bilo je li ovo njegov kraj?

“Mnogo puta donosimo odluke koje baziramo na našim osjećajima. Ja ne želim biti taj tip. Vratit ću se kući i razgovarat ću sa svojom suprugom Selinom i svojim trenerima. Odlučit ćemo što je sljedeće”, izjavio je Cormier.

“Gubiti za mene je nešto najgore moguće. Ja sam vrlo kompetitivan i bilo kakav poraz u bilo kakvom meču je za mene nešto strašno. A to što me je Stipe završio mi je nepojmljivo. Ovo je drugi put da sam izgubio prekidom i to nije dobro. Ja sam dovoljno pametan da to shvatim”, dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cormier je vodio sve do 4. runde.

“Bio sam dobar, ali onda je on pogodio taj udarac, u četvrtoj rundi je jako dobro radio u tijelo, a onda je sjela i ta desnica koju nisam vidio i uspio me dovršiti. Odradio je sjajan posao. Smanjio sam pritisak u četvrtoj rundi, možda da bih se malo oporavio i pripremio za petu rundu jer sam shvatio da ga je teško dovršiti. Ne znam koji je razlog zašto sam skinuo nogu s gasa, ali to je bila greška”, dodaje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.