Site icon narod.hr

Bivši šef HDZ-a suočen s brojnim optužbama povukao se iz politike: Ivo Sanader s navijačima Vatrenih u Rusiji!?

Foto: Vedran Strukar

Hrvatsku nogometnu reprezentaciju večeras od 21 sat protiv Nigerije u Kalinjingradu bodrit će i bivši premijer Ivo Sanader. Kontroverzni bivši premijer, čest gost sudnica, u dobrom se raspoloženju fotografirao s navijačima te će večeras na stadion ući kao akreditirani VIP uglednik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bivši predsjednik HDZ-a suočen s brojnim optužbama i sudskim procesom povukao se iz politike, trenutno piše knjige, odnosno trilogiju, čiji je prvi dio nedavno predstavio. Uskoro bi trebao početi s pisanjem memoara, iako se povukao dio medija sve češće ga se pokušava vratiti te se svako malo pojavljuje u medijima, pa čak i iznosi svoje viđenje o načinu rada Plenkovićeve Vlade. Rad Vlade Andreja Plenkovića Sanader je ocijenio – pozitivnom ocjenom.

Fotografiju Ive Sanadera s navijačima objavio je Vedran Strukar, inače stručnjak za odnose s javnošću, koji je fotografiju navodno dobio od jednog navijača iz Rusije. Postavlja se pitanje je li Sanader na Svjetsko prvenstvo otputovao u vlastitom aranžmanu ili preko Hrvatskog nogometnog saveza?

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version