Site icon narod.hr

Bivši srpski izbornik: ‘Srbi nemaju patriotsku podršku kakvu imaju Hrvati’

Foto: fah

Bivši izbornik srpske nogometne reprezentacije Mladen Krstajić nakon smjene zbog poraza 5:0 u Ukrajini, komentirao je mogući susret Hrvatske i Srbije na Euru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Porazi su u sportu normalni, a mi sve gledamo tragično i negativno. Nažalost, nemamo jedinstvo i to mi smeta. Evo pogledajte Hrvate i kakvu su patriotsku podršku imali njihovi rukometaši. Srbi to nemaju”, ističe Krstajić za Sportski žurnal.

“Apolitičan sam čovjek, politika me ne zanima, ali sam uvijek poštivao prvog čovjeka države. Pa tko ga je izabrao? Mi! Situacija u našem društvu je čudna. Kod nas sve sve koristi u svrhu politike. Čim je nešto loše u nogometu, napadnemo Nogometni savez Srbije. Košarkaši izgube jednu utakmicu, ne osvoje medalju, odmah ne valja ni legendarni Saša Đorđević. Imamo najboljeg tenisača na svijetu Novaka Đokovića, a onda ga kudimo i omalovažavamo nakon jednog poraza. Idemo iz krajnosti u krajnost i to nije nikako dobro”, smatra Krstajić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version