Site icon narod.hr

Bivši trener Milana i Intera Brazilac Leonardo na klupi turskog prvoligaša Antalyaspora

Foto: Twitter

Bivši trener talijanskih prvoligaša Milana i Intera Brazilac Leonardo Araujo novi je trener turskog prvoligaša Antalyaspora za kojeg igraju Kamerunac Samuel Eto’o i Francuz Samir Nasri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bivši brazilski reprezentativac je na klupi turskog kluba zamijenio Rizu Calimbyja koji je odstupio zbog loših rezultata u prvenstvu.

“S Leonardom smo potpisali dvogodišnji ugovor i s njim želimo prekinuti premoć momčadi iz Istanbula i uključiti se u europska natjecanja”, objavljeno je na stranicama Antalayspora.

Leonardo je vodio samo klubove sa San Sira, a bez trenerskog angažmana bio je šest godina otkad je napustio Inter i prešao na funkciju sportskog direktora PSG-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Antalyaspor je tek prije tri dana ostvario prvu pobjedu u turskom prvenstvu protiv Osmanlija (3-0) i nakon šest kola nalazi se na 13. mjestu turske Superlige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version