Site icon narod.hr

Bjelica iskren u analizi utakmice protiv Slavena, evo gdje trener iz Koprivnice vidi pogrešku

Foto: Fah

Trener Dinama, Nenad Bjelica, smatra da je njegova momčad u Koprivnici zasluženo pobijedila. Mučenje je trajalo prvo poluvrijeme, no, onda su u nastavku slomili tvrde domaćine i slavili s 2:0 zahvaljujući pogotcima Budimira i Kadziora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Stvorili smo dosta prigoda, zabili smo dva gola, imali još dvije vratnice i još pokoju situaciju iz koje smo mogli postići pogodak. Zbog toga sam zadovoljan, ali ne mogu biti zadovoljan prvim poluvremenom u kojem smo se jako malo kretali, jako malo trčali i u ofenzivi i u defenzivi. Jako smo se malo nudili kad smo imali loptu, praktički smo u 25. minuti uputili prvi centaršut, u 40. prvi udarac. To je premalo za Dinamo, ne mogu s tim biti zadovoljan”, rekao je Bjelica.

“Kad smo počeli probijati njihove bokove, onda smo došli do dobrih prigoda, zabili smo dva gola. Zadovoljan sam jer smo dosta ispremiješali ekipu, i bez obzira na to smo pobijedili”, rekao je.

Trener Slaven Belupa Tomislav Ivković kaže kako mu je jedna nepažnja prelomila za korist gostiju, prenose Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

” Možda mi trebaju naočale, možda ja gledam drugu utakmicu, ali mislim da smo do gola sve imali u svojim rukama, da smo imali kontrolu utakmice. Dinamo, ako se ne varam, dotad nije nijednom pucao u okvir gola. Cijeli tjedan smo se spremali, ali smo primili gol kao u dječjem vrtiću, lopta je pet dana putovala do Dinamova napadača. Prema svemu što smo odigrali, nismo zaslužili da izgubimo utakmicu, ali kad igraš protiv momčadi kao što je Dinamo, uvijek možeš očekivati da ti daju gol ni iz čega. Danas je bilo puno toga ničega s njihove strane, a mi smo 70 minuta bili na dobroj razini”, ističe Slavenov trener.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version