Bjelica: ‘Mi ove sezone želimo biti konkurentni Dinamu, to je naš cilj’

Foto: snimka zaslona

Osijek i Dinamo tako će oslabljeni ući u sraz 12. kola, a Nenad Bjelica o neuobičajenim uvjetima u doba koronavirusa govorio je za 24sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Uh, sada zbog ove boleštine nitko nema neke vrhunske uvjete, ali svi se snalazimo kako možemo, prilagođavamo se trenutačnoj situaciji. Evo, mi smo dan prije utakmice s Hajdukom saznali kako je pozitivan Kleinheisler, odmah morali puno toga mijenjati na Poljudu i ubaciti novog igrača. Bože moj, to je takva faza, period koji svi u nogometu, pa i sportu općenito moramo prihvatiti. Ali, kako je nama, tako je i drugima, nema nikakve razlike”, kaže.

“U Europi smo odigrali dva promjenjiva poluvremena, prvo slabo, drugo dobro, ali to nije bilo dovoljno za Basel. Ništa, idemo dalje. U HNL-u smo dosta dobri, u Kupu prolazimo, moramo tako nastaviti. U Osijeku sam zatekao dobru momčad, sređen i ambiciozan klub, pa samo svi i očekivali ovakve rezultate. Samo sada tako moramo i nastaviti, već i ove subote protiv Dinama”, ističe.

“Sretan sam što je takva atmosfera, vjerujem da smo i svi mi skupa pomogli da u gradu ljudi žive za nogomet, prate Osijek. Malo je trebalo da krene ta euforija oko kluba među navijačima, da se u gradu svugdje priča o nogometu. A na krilima toga mi možemo biti konkurentni i Dinamu koji je u samome vrhu. A da, mi ove sezone želimo biti konkurentni Dinamu, to je naš cilj”, priča.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Mi želimo titule! Hoće li to doći ove, sljedeće ili za dvije godine, nitko ne zna. Ali, Osijek je sređen klub, imamo stabilne financije, prave navijače, dobre medije, kvalitetan stručni stožer, sve preduvjete kako bi ispunili cilj, osvojili naslov prvaka. Vrijeme će pokazati koliko će nam trebati za osvajanje naslova, ali ja razmišljam samo o svakom sljedećem suparniku. I to mi jedino zaokuplja misli. Visoko smo postavili letvicu, želimo je i dohvatiti”, pojasnio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.