Bjelica nakon derbija otkrio: ‘Imam ugovor još godinu dana i vjerujem da ću ostati u klubu’

Split, 4.03.2020 - Utakmica 25. kola Prve HNL Hajduk - Dinamo. Na slici Nenad Bjelica. foto HINA/ Mario STRMOTIĆ/ ms

Dinamo je slavio u derbiju protiv Hajduka 2:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

” Čestitao bih svojoj momčadi na pobjedi i Hajduku na dobroj partiji. Naravno da smo mi sretniji jer smo pobijedili velikog rivala i drugog na tablici, ostajemo na velikoj razlici, što nam daje ogromno samopouzdanje. Sama utakmica mislim da je bila izjednačena do isključenja Ismajlija. Rani gol u drugom dijelu nam je dao puno više prostora za kontranapade, što smo iskoristili, i ovo je lijepa pobjeda za 100. utakmicu na klupi”, započeo je trener Dinama Nenad Bjelica.

Otkrio je da priprema nije bila velika zbog vikend utakmice. Govorio je i o vraćanju Brune Petkovića u prvu ekipu te o tome hoće li ostati trener Dinama i sljedeće sezone.

“Petković je kao i svi igrači, ima bolje i lošije faze, nekada ih onda treba razdrmati, slanjem na klupu ili na tribinu. Njemu se puno toga lijepog dogodilo u zadnjih godinu dana pa je i normalno da dođe do pada forme. No nismo mi nikada tu pravili veliki problem, neki igrači su dobili šansu, iskoristili je, sada je on dobio priliku i odigrao izvrsno. Što se tiče pitanja o ostanku u Dinamu, ja imam ugovor još godinu dana i vjerujem da ću ostati u klubu”, rekao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Davat ćemo šanse onima koji to zaslužuju. Moramo gledati da mladi igrači dobiju koju minutu više. Pripremat ćemo momčad za sljedeće ljeto”, istaknuo je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.