Site icon narod.hr

Bjelica nakon pobjede protiv Hajduka najavio i Dinamo: ‘Pripremit ćemo se i idemo na pobjedu’

Foto: snimka zaslona

U derbiju, koji to zapravo to nije s obzirom na položaj Hajduka na ljestvici, 20. kola Prve hrvatske nogometne lige Osijek je u Gradskom vrtu pobijedio Hajduk 2:0. Pogotke za Osijek zabili su Laszlo Kleinheisler i Ramon Mierez. Trener Bjelica komentirao je pobjedu svoje momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Prije svega bih čestitao svojoj momčadi, ali naravno da nam je pomoglo isključenje Mujakića. Ostavili smo momčad kakva je Hajduk na jednoj prilici što je velika stvar i potvrđuje defenzivnu stabilnost naše ekipe”, kazao je Bjelica te je dodao:

“Bila je dobra utakmica, bilo je samo pitanje kad će pasti gol. Čestitam Kleinheisleru na sjajnoj utakmici. Momci daju sve od sebe i bore se, a to je preduvjet za uspjeh. Stručnjaci kažu da je to pragmatičan nogomet, ali nekad bude, ja to volim sve dok donosi rezultate.”

Osvrnuo se trener Osijeka i na veliki derbi, koji bi mogao odlučiti bitku za naslov prvaka, s Dinamom u sljedećem kolu. Bit će to zanimljiva utakmica, tim prije što je Bjelica jedno vrijeme vrlo uspješno trenirao plavu momčad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Nebitno je sada, još 15 ili 16 kola prije kraja, s kojom prednošću idemo Dinamu, u toj utakmici će u igri biti tri boda, ali neće ništa odlučiti. Mi ćemo se pripremiti i htjeti pobjedu.”

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version