Bjelica nakon utakmice s Anderlechtom: Nedostajalo nam je malo koncentracije, ali i jačeg intenziteta

Foto: fah

Nenad Bjelica bio je zadovoljan nakon utakmice s Anderlechtom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ovaj nam dvoboj nije puno značio, osim u toj borbi za bolji koeficijent. Igralo se po velikoj zimi, a u takvom okruženju i nije lako igračima dati svoj maksimum. Nedostajalo nam je malo koncentracije, ali i jačeg intenziteta. Pokušavali smo biti efektni i atraktivni, to nam nije uspijevalo, ali smo bili bolja momčad, stvorili više prigoda”, analizira Bjelica.

O ždrijebu i potencijalnim protivnicima ne razmišlja.

“Ponosan sam na te naše igrače koji se dobro razvijaju, lože su nam prepune skauta velikih klubova, to je potvrda našeg dobrog rada. Da, Gojak je možda najviše iskočio, ali pogledajte kakvu su sezonu odradili Olmo, Oršić ili Hajrović, pa Gavranović i Petković… Teško mi je naći pojedinca koji nije bio dobar, to me čini ponosnim i kao trenera”; poručo je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.