Blaž Slišković oštro na NSBiH: ‘Time su pokazali da im je svejedno za sve’

Foto: snimka zaslona

Zrinjski je izgubio od Ludogoreca 0:1 u Bugarskoj, a u uzvratu je u Širokom Brijegu odigrao 1:1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Blaž Slišković na klupi Zrinjskog imao je zanimljivu presicu.

“Nisam ni prespavao, što sada reći. Čak sam razmišljao što ako prođemo ovo, a Savez zakazao utakmicu za 29. kolovoz. Vidiš ti to, Savez zakazao utakmicu, a još se nije znalo hoćemo li proći. Time su pokazali da im je svejedno za sve. Oni zakažu utakmicu kad je Europa liga, pa to nema nigdje”, rekao je Slišković.

Ipak, zadovoljan je zalaganjem svojih igrača protiv bugarskog prvaka, a pohvalio je i 17-godišnjeg Kristijana Stanića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ako gine, igrat će i umjesto najboljeg strijelca lige, pa ja bih znao uštopati loptu bolje od pola njih. Tko se neće boriti, ne treba igrati za ovaj klub, da izgubimo svaku, a igramo ovako, ne bih rekao ni riječi!”, zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.