Boateng zbog ozljede pauzira četiri do šest tjedana, upitan nastup na SP

Foto: fah

Branič njemačke reprezentacije i minhenskog Bayerna Jérôme Boateng, koji je ozlijeđen sinoć na utakmici polufinala Lige prvaka protiv Real Madrida, pauzirat će između četiri i šest tjedana što njegov nastup na svjetskom prvenstvu u Rusiji dovodi u pitanje, pišu u četvrtak njemački mediji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Boateng, kojeg je u 34. minuti susreta protiv Reala zamijenio Niklas Süle, ozlijedio je bedreni mišić, pišu u četvrtak sportski listovi “Sport-Bild” i “Kicker”.

“Treba pričekati rezultate pretraga i onda ćemo moći više reći”, izjavio je trener Bayerna Jupp Heynckes u srijedu nakon utakmice u kojoj je njegova momčad poražena sa 1-2.

Zbog ozljede Boateng neće moći igrati uzvratnu utakmicu u Madridu idući utorak. Osim toga, njegov nastup na SP u Rusiji je upitan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izbornici trebaju poslati FIFA-i preliminiran popis s imenima 35 igrača na koje žele računati za SP do 14. svibnja, prije nego pošalju konačan popis sa 23 imena najkasnije do 4. lipnja.

Njemačka reprezentacija, branitelj naslova, počinje svoje pripreme za SP 23. svibnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.