Boban: Nije mi jasno što Ibrahimović radi u Milanu

boban
Foto: fah

Zvonimir Boban je dao je intervju za Gazzettu Dello Sport. Izjavio je kako poštuje trenera Paula Fonsecu, koji je ovog ljeta preuzeo Milan, ali smatra da talijanska momčad mora igrati u formaciji 4-3-3. Govorio je i o Zlatanu Ibrahimoviću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Zlatan je genijalac i do kraja života ću mu biti zahvalan jer se iz ljubavi prema Milanu pristao vratiti i tako promijenio noviju povijest kluba. No, sad mi nije jasno što on radi u Milanu i koje su njegove zadaće kako bih ga mogao ocijeniti. Nadam se da ih je on razumio jer će se na kraju njemu suditi, a ne sportskom direktoru Geoffreyju Moncadi”, rekao je Boban, koji je kritizirao transfernu politiku Milana.

“Momčad koja je osvojila Serie A i bila polufinalist Lige prvaka je neoprezno demontirana. Toliko se toga moglo izgraditi na tim temeljima. Za mene je to bila očigledna pogreška”, izjavio je Boban.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.