Boban o Rebićevim problemima u Milanu: ‘On je veoma brz, ali treba prostora’

Foto: fah

Bivši kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Zvonimir Boban prije šest mjeseci je stigao u Milan na poziciju šefa nogometnih operacija. Ipak, promjene u igračkom kadru nisu donijele željeni efekt i Milan je tek na desetom mjestu Serie A nakon šesnaest kola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Boban i sportski direktor Paolo Maldini žele ojačati momčad u siječanjskom prijelaznom roku, a puno se u medijima pisalo o povratku Šveđanina Zlatana Ibrahimovića koji je slobodan igrač nakon što je raskinuo ugovor s Los Angeles Galaxyjem.

– Ibra je drugačiji od drugih, on je unikatan, netko tko vam puno toga može donijeti. Vidjet ćemo što će se dogoditi. Čak i ako nema više 28 godina on je i dalje igrač jakog karaktera i osobnosti. Ibrahimović je osoba koja može cijeli klub odvesti u pravom smjeru, komentirao je Boban Šveđanina za Radio Anch’io Sport, piše HRT.

Istaknuo je legendarni hrvatski kapetan da želi vratiti Milan na stare staze slave.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Navijači se pitaju kada će ponovno gledati veliki Milan. Nažalost, to traje dugo vremena. Prvo moramo opet biti kompetitivni, a to je proces koji traje. Teško je reći kada će se Milan vratiti. Dozvoljeno je sanjati i imati visoke ambicije i uvijek moramo razmišljati o velikim stvarima. Ali moramo ići korak po korak, objasnio je Boban.

Komentirao je, između ostalog, i nastupe hrvatskog krilnog napadača Ante Rebića koji se nije najbolje snašao u Milan nakon dolaska iz Eintracht Frakfurta.

Rebić je ove sezone u Serie A odigrao samo sedam utakmica, nije zabio nijedan pogodak i zabilježio asistenciju, a upisao je dva žuta kartona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– On je veoma brz, ali treba prostora. Talijanski nogomet je drugačiji od njemačkog. Protiv Napolija mu je išlo dobro, ali se odmah ozlijedio. Trenira odlično i sve radi kako bi uvjerio trenera da više igra. Talijanski nogomet je težak, mnogi igraju 3-5-2 i on pati ako ima malo prostora, zaključio je Boban.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.