Bogdanović odveo Netse u doigravanje

Foto: fah

Hrvatski košarkaški reprezentativac Bojan Bogdanović odigrao je utakmicu karijere u NBA ligi posljednje večeri ligaškog dijela sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bogdanović je s 28 koševa uz sjajan šut od 12-17 (trica 4-8) bio prvo ime Brooklyn Netsa koji su sa 101-88 domaćom pobjedom protiv Orlando Magica u posljednji trenutak izborio nastup u NBA doigravanju kao osma momčad Istočne konferencije.

Uz pobjedu protiv Magica, Netsima je bio potreban i poraz Indiana Pacersa na gostovanju kod Memphis Grizzliesa kasnije tijekom noći, a on se i dogodio. Grizzliesi su pobijedili s 95-83 čime su oni sami stigli na peto mjesto Zapada, dok je za Pacerse sezona okončana. Damjan Rudež je u posljednjoj utakmici sezone dobio tek 49 sekundi te je ostao bez konkretnog učinka za to ‘mizerno’ vrijeme provedeno na parketu.

Parovi u prvoj rundi doigravanja su: Golden State Warriors – New Orleans Pelicans, Portland Trail Blazes – Memphis Grizzlies,  Los Angeles Clippers – San Antonio Spurs, Houston Rockets – Dallas Mavericks, Atlanta Hawks – Brooklyn Nets, Toronto Raptors – Washington Wizards, Chicago Bulls – Milwaukee Bucks, Cleveland Cavaliers – Boston Celtics.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
facebook/tnt.com
photo: facebook/tnt.com

Rezultati posljednje večeri regularnog dijela:

Brooklyn – Orlando         101-88
Memphis – Indiana           95-83
Cleveland – Washington     113-108 – produžetak
New York – Detroit          90-112
Philadelphia – Miami       101-105
Chicago – Atlanta           91-85
Dallas – Portland          114-98
Houston – Utah             117-91
Milwaukee – Boston         100-105
Minnesota – Oklahoma City  113-138
New Orleans – San Antonio  108-103
Toronto – Charlotte         92-87
Golden State – Denver      133-126
LA Lakers – Sacramento      99-122

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.