Boji li se trener Bayerna obrane Atletico Madrida?

Foto: fah

U srijedu se nastavljaju utakmice 1. kola grupne faze Lige prvaka, koja je novi ciklus započela danas, odnosno u utorak 20. listopada. Vrlo zanimljiva će se utakmica igrati u Bavarskoj, odnosno Muenchenu, a igrat će aktualni prvak Europe, Bayern te Atletico Madrid, za koji igra i hrvatski reprezentativac Šime Vrsaljko, nažalost, Šime je ozlijeđen te ga zasad neće biti na nogometnim terenima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dvadesetak sati prije jednog od derbija prvog kola Lige prvaka trener Bayerna Hansi Flick najavio je utakmicu na Allianz Areni te je posebno apostrofirao vrlo čvrstu obranu madridskog kluba

“Atletico ima najbolju obranu u Europi”, poručio je trener prvaka Europe, Hansi Flick, koji je na klupi Bayerna naslijedio bivšeg hrvatskog izbornika Niku Kovača.

Podsjetimo, u obrani Atletico Madrida igra i crnogorski nogometaš Stefan Savić, koji je svjestan da neće biti jednostavno čuvati sjajnog poljskog golgetera Roberta Lewandowskog.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”Jako smo motivirani pred start Lige prvaka. Nadam se da ćemo ostvariti i dobar rezultat na početku. Bit će teško, ali mislim da smo spremni i da se možemo nositi s njima. Ključ je da se organiziramo u obrani, da imamo čvrstinu, a s kvalitetom koju imamo u napadačkom dijelu možemo im napraviti probleme”, rekao je Savić.

Savić tvrdi kako ga za prethodne susrete protiv Bayerna vežu lijepe uspomene.

“Bila je sezona 2015/16, moja prva u Atleticu. Izgubili smo u Muenchenu u polufinalu, ali smo ipak došli do finala”, poručio je Savić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bez obzira što sve te priče o ”čeličnoj” obrani Atletica imaju realno pokriće, a što su pokazale i utakmice u Ligi prvaka prošlih sezona, Bayern je veliki favorit.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.