Site icon narod.hr

Bonton ponašanja u športu za djecu predstavljen djeci iz zagrebačkog vrtića “Grigor Vitez”

Foto: fah, montaža narod.hr

U zagrebačkom Dječjem vrtiću Grigor Vitez održana je radionica pod nazivom “Živjeti fair play“, koju je, u suradnji s ravnateljstvom te ustanove, organizirao Ured za lokalni sport Hrvatskog olimpijskog odbora (HOO).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više od 50 djece razveselilo se sudjelovanju na radionici i prvim spoznajama o pravilima fair playja u sportu. U tome im je pomogla bojanka “Bonton ponašanja u športu za djecu predškolskog uzrasta“, čija su ciljna skupina upravo oni. Riječ je o promociji hvalevrijedne brošure koju su zajedničkim angažmanom oživotvorili predstavnici Središnjeg državnog ureda za šport (SDUŠ), Hrvatskog fair play odbora (HFPO), Hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu, Ministarstva znanosti i obrazovanja RH, Agencije za odgoj i obrazovanje te Hrvatskog olimpijskog odbora.

Najmlađi potencijalni sportaši i sportašice s oduševljenjem su razgledali trofeje koje su im donijeli njihovi gosti – bivši rukometni olimpijac Damir Bičanić te džudaške reprezentativke Tena Šikić i Maja Blagojević. Ponajviše ih se dojmila Bičanićeva olimpijska bronca iz Londona 2012. godine.

Svaki sudionik radionice dobio je na dar „Bonton ponašanja u športu za djecu predškolske dobi“,a radionici su nazočili predstavnici SDUŠ-a i HOO-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version