Borba protiv pandemije koronavirusa: Jedan od najskupljih igrača Premiershipa posjeduje 50 nekretnina, sve ih ustupa bolnicama

Foto: Snimka zaslona

Sve se veći broj sportaša diljem svijeta uključuje u borbu protiv pandemije opasnog koronavirusa. Naravno, svi oni jedino kako mogu u ovom trenutku, financijski ili na sličan način, što je stvarno od velike pomoći. Prije svega tako se pomaže zdravstvenom sustavu koji je pred raspadom u nekim zemljama, a onda i svim građanima, svojoj domovini. Nadajmo se da će uskoro i hrvatski sportaši pokrenuti slične akcije s obzirom da se opasna pandemija koronsvirusa rasplamsava i u Hrvatskoj. Trenutno u Hrvatskoj ima 206 pozitivnih na koronavirus.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Engleskoj se Wilfried Zaha priključio Garyju Nevilleu i Romanu Abramoviču te su zajedno odlučili pomoći zdravstvenim radnicima u Londonu, ali i u cijeloj zemlji.

Zaha je, podsjetimo, hit Premiershipa, Crystal Palace ga cijeni na oko 100 milijuna eura. Zaha je potvrdio da sve svoje nekretnine u Londonu ustupa na korištenje medicinskom osoblju, koje vodi nadljudsku bitku protiv pandemije.

Nogometaš Crystal Palacea novac koji zarađuje od igranja nogometa jedno vrijeme ulaže u nekretnine u Londonu, a vlasnik ih je oko pedeset. U ovim teškim trenucima zamolio je sve djelatnike u zdravstvu da mu se jave ako im treba smještaj nakon radnog dana, dakle, ako se ne mogu vratiti do svojih domova, svojih obitelji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nogometašu su se javili iz dvije londonske bolnice, 27-godišnji nogometaš ustupio im je smještaj.

Još jednom apeliramo, s obzirom na sve što se trenutno događa u Europi, pa tako i u Hrvatskoj, da se u akciju pomoći uključe i hrvatski sportaši, nogometaši koje je dočekalo preko pola milijuna Hrvata na ulicama Zagreba poslije spektakularnog nastupa na Svjetskom prvenstvu u Rusiji 2018. Pandemija koronavirusa, uz činjenicu da odnosi, nažalost, ljudske živote, odrazit će se i na gospodarsku situaciju, svaka je pomoć hrvatskom narodu stoga dobro došla.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.