Briljirao sjajni Haaland: Uvjerljiva pobjeda Borussije Dortmund, mogu li parirati moćnom Bayernu?

Foto: fah

Nakon Bayerna u novu sezonu u Bundesligi krenuo je doprvak Njemačke, Borussija Dortmund, startali su uvjerljivom pobjedom protiv Borussije iz Moenchengladbacha. Na kraju je bilo 3:0 za momčad koja je već duže vrijeme blizu Bayerna u njemačkom nogometu, ali nikako i da ga prestigne. Teško je vjerovati da će u tome uspjeti i ove sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Foto: fah

Momčad Borussije je tako na najbolji mogući način otvorila novu sezonu u kojoj će ponovno pokušati, uz vrlo male šanse za uspjeh, parirati super jakom prvaku Europe Bayernu. Dormund ima kvalitetu, no hoće li to biti dovoljno vrijeme će pokazati. Radi se o talentiranoj momčadi, za koju igra i sjajni mladi norveški nogometaš Haaland.

U današnjoj pobjedi nad gostima iz Moenchengladbacha briljirao je već spomenuti Erling Haaland, koji je u nastavku postigao dva pogotka. Naime, najprije je u 54. minuti pogodio iz jedanaesterca, da bi u 77. minuti poslije sjajne kontre domaće momčadi i asistencije Jadona Sancha postigao i drugi gol. Prvi gol na utakmici pao je još u prvom poluvremenu, točnije djelo je Reyne u 35. minuti.

Podsjetimo, Borussija Dortmund će u idućem kolu gostovati kos Augsburga a druga Borussija ima mogućnost popravka na domaćem terenu protiv Union Berlina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.