Site icon narod.hr

Brkljačić odgovorila Staziću na napade na branitelje: ‘Da vas bira narod, a ne šefovi stranke, takvi kao vi nikad ne bi bili u Saboru’

Foto: snimka zaslona, fah

SDP-ovac Nenad Stazić na Facebooku je upitao “Jeste li za to da pri odlasku u Irsku hrvatski branitelji imaju prednost”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pogledajte sramotni status Nenada Stazića o braniteljima! 

Učinio je to iako je u brojnim zemljama normalno da bivši pripadnici oružanih snaga, imaju prednost pri zapošljavanju u javnim i državnim službama, a oko čega se u Hrvatskoj digla prašina. Riječ je o tome da pri izboru za ravnatelje škola prednost imaju, pod uvjetom da imaju jednak broj bodova kao i protukandidat i sve zadovoljene uvjete, nezaposleni hrvatski branitelji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na status Nenada Stazića odgovorila je hrvatska prvakinja i rekorderka u bacanju kladiva Ivana Brkljačić.

“Sram vas bilo i zbog načina komunikacije na društvenim mrežama. Da vas bira narod, a ne šefovi stranke, takvi kao vi nikad ne bi bili u Saboru”, napisala je između ostaloga Ivana Brkljačić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Brkljačić je podržala GI Narod odlučuje za pravedniji izborni sustav.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version