Brončanog Karačića dočekale tisuće ljudi: Zajedno pjevali ‘Tiho, tiho teče Neretva’

Oko 6 tisuća Mostaraca okupilo se ispred Hrvatskog doma Herceg Stjepana Kosače kako bi dočekali Igora Karačića, hrvatskog brončanog rukometaša. Tamo nije stigao Marino Marić zbog obveza u klubu, piše prvi.tv

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odmah po dolasku Karačić se popeo na binu i zapjevao “Tiho, tiho teče Neretva”, te naglasio kako je ova pjesma ujedno i neslužbena himna rukometne reprezentacije.

karačić prvi.tv 2

“Pjevam je svaki put kad ulazim u svlačionicu”, kazao je Igor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Imao sam doček u Zagrebu, imao sam doček Splitu, ali nisam očekivao ovoliko ljudi u mom Mostaru i svima vam od srca hvala”, rekao je 27-godišnji rukometaš.

Organizator događaja je HRK Zrinjski, a očekuje se kako će se pozivu na feštu odazvati veliki broj navijača i građana Mostara. Očekuje se i after party u Golden pubu, tako da će se dobra atmosfera i slavlje zasigurno nastaviti dugo u noć.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.