Brozović: ‘Portugal je odlična provjera pred Euro’

Foto: Drago Sopta/HNS

Marcelo Brozović govorio je na konferenciji za medije uoči sutrašnje prijateljske utakmice s Portugalom u Lisabonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brozović je imao prilično napornu sezonu, ali Marcelo tvrdi da ona nije ostavila traga pred nastup na Europskom prvenstvu u Njemačkoj.

“Kako se osjećam uoči Eura? Puno je utakmica iza mene, dobro se osjećam, bio sam slobodan dva dana. Sad su kraći treninzi prije utakmice s Portugalom”.

Je li vam draže igrati protiv ili s Cristianom Ronaldom?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Draže mi je igrati s njim jer uvijek možete računati da će zabiti gol. Cristiano je jedan od najvećih igrača na svijetu, puno je napravio u karijeri. Znam da je Cristiano imao sad kratki odmor, ali, poznavajući ga, sigurno je naporno radio i bit će vrhunski pripremljen za Euro”.

O Portugalu…

“Portugal je među pet najboljih reprezentacija na svijetu. Imaju po dva vrhunska igrača na svakoj poziciji, bit će teško igrati protiv njih. Međutim, to će nam biti odlična provjera da vidimo gdje smo uoči Eura i što moramo popraviti sljedeći tjedan prije nego što počne Euro”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O mladim igračima, pogotovo Baturini i Sučiću…

“To su sve mladi igrači, bili su dobri, oni su mlade nade i  odlično rade, neka tako nastave. Naravno, trebaju još puno raditi kako bi postali vođe, ali ako ovako nastave bit će zvijezde reprezentacije”, zaključio je Brozović, piše HNS.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.