Brozović poručio navijačima da ostaje, Modrić ga podržao

Foto: fah

Marcelo Brozović u objavi na Instagramu potvrdio je kako želi ostati u Interu. Iako se ljetos često pisalo da odlazi sa San Sira, kao na primjer da će karijeru nastaviti u europskom prvaku Bayernu, Brozović piše kako se nada da će još dugo nositi dres Intera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Dragi Nerazzurri, zbog velikog poštovanja prema ovom dresu nisam odgovarao na sve stvari koje su se o meni pisale posljednjih tjedana, a neću to učiniti ni sada. Mogu samo reći da sam uvijek davao sve od sebe za ovaj dres i ovaj grad u kojem se zaista osjećam kao kod kuće. Mogu reći da sam unosio i emocije, kao kada smo se svi zajedno veselili u derbiju. Volim ovaj dres, volim Milano i radujem se novim borbama u dresu Nerazzurra još dugo vremena. Forza Inter”, napisao je Brozović.

Objavu je komentirao kapetan Vatrenih Luka Modrić napisavši: “Bravo, mali!”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.