Bruno Petković: ‘Možemo daleko na Euru, ali prije toga čeka me puno drugih stvari’

Zagreb, 6.11.2019. - Utakmica 4. kola nogometne Lige prvaka: Dinamo - Šahtar. Na fotografiji Bruno Petković, Taison. foto HINA/ Daniel KASAP/ ml

Bruno Petković proglašen je najboljim igračem HNL-a u 2019. u tradicionalnom izboru u organizaciji t-portala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Iskreno, nisam ih imao previše u karijeri. Ali ako te izaberu protivnički igrači, kapetani, onda je to najvrjednija nagrada koju možeš dobiti, to je ultimativna potvrda da radiš stvari kako treba”, komentirao je za Sportske novosti.

“Baš zato što su me izabrali protivnici i kapetani, to je vrijedna nagrada. Sretan sam i drago mi je da je moj rad prepoznat, kao što bi i svakome bilo drago. Nikad nisam težio samoisticanju, uvijek ću razmišljati da budem momčadski igrač dok god sam u nogometu, kad prijeđem u neki drugi sport, možda će se to promijeniti”, dodao je.

“Ne mogu navesti najdražu utakmicu, ni najbolji gol. Debitirao sam za Hrvatsku, zabio gol u najbitnijoj utakmici u kvalifikacijama protiv Slovačke, zabio u Ligi prvaka, samo igrati u Ligi prvaka je velika stvar, kamoli zabiti… Jako puno dobroga mi se dogodilo u 2019. Ne znam koji bih trenutak izdvojio, ali ovo je jako dobra godina”, rekao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Euro 2020. bit će težak, što misli Petković?

“Imam za odraditi puno obveza u klubu, ne smijemo zanemariti HNL i moramo osvojiti duplu krunu što prošle godine nismo uspjeli. Ali, što se tiče Eura, nema tamo lagane skupine, a svjesni smo da su Englezi odlična reprezentacija. Nisam igrao protiv njih, ali sam ih gledao na televiziji, međutim, mi smo drugi na svijetu i nikome ni s nama neće biti lako. Neću prognozirati, nisam nikad bio kvalitetan prognozer, no, sigurno i na Euru možemo daleko dogurati”, zaključuje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.