Site icon narod.hr

Budimir: Ovo je veliki dan za Hajduk

budimir

Foto: fah

Nakon trijumfa svoje momčadi koja je izborila finale UEFA Lige prvaka mladih, presretan je bio trener juniora Hajduka Marijan Budimir.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Ovo je veliki dan za Hajduk. Klub je ponovno na UEFA-inoj nogometnoj karti. Hajduk je veliki klub i ovim smo razveselili naše navijače, prenosi UEFA riječi trenera Budimira.

Hajdukove juniore u ponedjeljak u borbi za europski naslov čeka okršaj s vršnjacima nizozemskog AZ Alkmaara koji su do finala stigli tek nakon jedanasteraca svladavši Sporting.

– Presretan sam. Zbog ovoga smo došli u Ženevu, ovdje nismo na izletu, želimo trofej baš kao što su to željele sve četiri momčadi, a naš put do finala je bio doista težak. Drago mi je što ćemo igrati protiv AZ Alkmaara, jer su oni prošli sličan put poput nas, dodao je Budimir.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mladi splitski branič Šimun Hrgović najavio je borbu do kraja.

– Čudesan dan za Hajduk, ali i cijeli naš put do finala bio je čudesan. No, mi ne želimo ovdje stati, želimo otići do kraja, poručio je jedan od strijelaca Splićana u polufinalu protiv Milana piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version