Site icon narod.hr

Budimir srušio Barcelonu: Evo što je rekao nakon utakmice

Foto: fah

Ante Budimir zabio je dv gola u pobjedi Osasune nad Barcelonom 4:2. Hrvatski napadač i njegovi suigrači postali su tako prva momčad La Lige koja je svladala Barcelonu pod vodstvom trenera Hansija Flicka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Budimir je svoj prvi gol na utakmici postigao u 18. minuti kad je ubacivanje s lijeve strane pospremio glavom u mrežu Inakija Pene. Drugi gol na susretu i svoj treći za Osasunu u ovoj sezoni zabio je s bijele točke u 72. minuti.

“Sjajna utakmica cijele momčadi. Odigrali smo odlično s loptom u nogama, bili smo vertikalni i konkretni. Iskoristili smo svaku priliku da nanesemo štetu lideru La Lige i momčadi koja je primila najmanje golova u prvenstvu”, rekao je Budimir nakon utakmice.

“Uživali smo u golovima i pobjedi. Lakše je na El Sadaru, na ovom stadionu s ovakvim navijačima. Uživamo igrati u ovoj atmosferi, navijači nam olakšavaju put do pobjede”, zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version