Burić zadovoljan, ali najavljuje: ‘Pred nama je još jako puno posla’

Foto: fah

Hajduk je s novim trenerom Damirom Burićem na otvaranju nove prvenstvene sezone HNL-a svladao Istru 1961 s 2:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Bilo je najvažnije momčad psihološki podignuti. Za nas je ovo bila jako teška utakmica. Čestitke momcima, zajedno s navijačima smo osjetili podršku. Hvala navijačima i igračima jer je danas bilo jako teško igrati. Onaj furiozan početak smo odigrali jako dobro, imali dosta šansi. Imali smo puno prilika, ali Istra ima puno brzih i kvalitetnih igrača i smatram da će mnogima zapeti nogu. Da smo zadovoljni, nismo – pred nama je još jako puno posla”, kritičan je bo Burić.

Kapetan Josip Juranović ispričao se navijačima zbog ispadanja od Maltežana u Europskoj ligi.

“Prvo se ispričavam navijačima zbog poraza od Gzire i vama novinarima što nismo došli poslije tog poraza, bili smo stvarno utučeni. Nadam se da shvaćate. Nakon ove pobjede uz vašu i pomoć navijača mislim da bismo se mogli dići iz ovog ponora. Mogu samo obećati da ćemo ići iz utakmice u utakmicu da vratimo povjerenje, da idemo naprijed”, izjavio je Juranović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.