Burića pitali strahuje li od otkaza: Evo što je odgovorio!

Foto: fah

Trener Hajduka Damir Burić najavio je danas na Poljudu utakmicu protiv Osijeka. Naime, nakon čak dva uzastopna poraza protiv Gorice veliki je pritisak na njemu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ja sam samo skoncentriran na ono što je u mojoj domeni, a to znači svakodnevni rad s momcima, što mi je iznimni gušt. Ja mislim da je momčad dobro reagirala i da će dobro reagirat. Naš jedini cilj je pobijediti tu utakmicu u nedjelju i ja ne mogu kazat kako ćemo pobijediti. Ja sam želim tu pobjedu, momčad želi tu pobjedu i dat ćemo sve od sebe, vjerujte mi, dat ćemo sve od sebe da izađemo kao pobjedinic. i to je to”, rekao je Burić na pitanje strahuje li za svoje trenersko mjesto.

“Ovaj tjedan je bio jako težak. Puno smo pričali, analizirali. Nadam se da smo se skupili nakon ove dvije utakmice, imamo veće mogućnosti što se tiče igrača. Mislim da smo u stanju izvesti sastav koji je u stanju pobijediti Osijek. Nema Posavca, Bulosa i Josipa Bašića. Svi ostali su tu. Razočarani smo, kada vidiš neke scene… Morali smo te situacije prožvakati, ali osjetio sam na treningu da momci žele ovu pobjedu. Svakodnevni rad mi je satisfakcija”, dodao je Burić.

Može li probuditi momčad?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Razočaranje u Gorici je bilo veliko, ali ne možete reći da momci nisu htjeli. Mi smo se bacali na glavu, mi smo dominirali, mi smo tražili gol. Razlika je između ne htjeti i ne moći. U napetoj smo situaciji, jedva čekamo utakmicu, ima dosta otvorenih pitanja oko sastava. To je pozitivan naboj kojeg trebamo prenijeti na teren”, kaže Burić, pišu Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.