Čačić: Lokomotiva ima moj maksimalan respekt

Foto: fah

U četvrtfinalu SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa u srijedu od 15 sati na Maksimiru igraju Dinamo i Lokomotiva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamovci u odličnom ozračju očekuju ovu utakmicu, nakon slavlja protiv Hajduka u derbiju.

– Utakmica protiv Lokomotive na neki način dolazi u vrlo izazovnom trenutku, da ne kažem „u sendviču“ između dvije jako važne prvenstvene utakmice, u kojima smo prošle nedjelje apsolvirali taj derbi s Hajdukom, a iduće nas čeka Osijek. Četvrtfinale Kupa je vrlo važna utakmica za nas, ne krijemo da nam je želja stići do dvostruke krune. Na dobrom smo putu da u prvenstvu napravimo prvi korak prema tom cilju, a u Kupu koji je po prirodi vrlo hirovito natjecanje moramo učiniti sve da dođemo do pobjede, kazao je trener Dinama Ante Čačić.

Osvrnuo se posebno na sutrašnjeg protivnika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Lokomotiva ima moj maksimalan respekt jer su naše utakmice s njima u posljednje vrijeme u pravilu vrlo tijesne i neizvjesne, iako su posljednje tri otišle na našu stranu. Što se tiče sutrašnjeg specifičnog ispita u Kupu, to su utakmice u kojima nemaš pravo na popravni ispit pa moramo biti dodatno oprezni. Naravno da očekujem veliku borbu i zahtjevan dvoboj, posloženu Lokomotivu koja će nam pružiti veliki otpor. Ali i na ovaj susret gledamo kao na jednu priliku da potvrdimo kako se nalazimo u dobrom psihofizičkom stanju i da smo spremni prezentirati svoju kvalitetu. Ako uspijemo u tim naumima, onda ne sumnjam da će i rezultat biti pozitivan po našu momčad, dodao je Čačić.

U momčadi nema problema s ozljedama, Petar Bočkaj je trenirao i Ante Čačić će imati na raspolaganju cijelu ekipu, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.