Čačić: Ludogorec je težak protivnik, ali Dinamo ga može prebroditi

Foto: fah

Pred nogometašima Dinama u utorak je prvi susret 3. pretkola Lige prvaka. Modri gostuju u Razgradu kod Ludogoreca, a susret je najavio trener Ante Čačić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Sutra je prva utakmica u srazu Ludogoreca i nas nakon kojega će jedna ekipa ići u play-off Lige prvaka. Želje su obostrane, mislim da su obje momčadi u dobrom raspoloženju, imale su iza sebe prolaz 2. pretkola i dobar nastup uoči ove utakmice, za očekivati je dobru utakmicu. Mi smo došli ovdje napraviti što je moguće više, nastojat ćemo izvući dobar rezultat koji će nam podgrijati nadu da ćemo vidjeti play-off Lige prvaka, izjavio je trener Dinama.

Modri su već igrali s Ludogorecom, navijači hrvatskog prvaka posebno pamte posljednji ogled ovih klubova, 2012. u kvalifikacijama za najelitnije europsko klupsko natjecanje. Deset godina poslije Dinamo i Antu Čačića ponovno očekuje stari znanac.

– Prošlo je deset godina, vidi se da je klub narastao, to je klub koji je na visokom nivou i čestitao bih ljudima koji su ga doveli na taj nivo. Bit će to ozbiljan suparnik u ove dvije utakmice. Mi želimo otići do kraja, a na tom putu je Ludogorec, imamo s njima iskustva, i ja osobno. Momčadi su se promijenile, ali vjerujem da Dinamo ima sposobnost da prebrodi teškog suparnika kao što je Ludogorec, smatra Ante Čačić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O stanju kadra uoči dvoboja s bugarskim prvakom

– Imamo zavidan kadar, za ovu utakmicu imamo dovoljan broj igrača koji sutra mogu napraviti ono što ja priželjkujem, a to je da budemo svoji svih 90 minuta. Sutra očekujem Dinamo koji će tražiti pobjedu ovdje. To će tražiti i domaćin i rezultat može otići i na jednu i na drugu stranu, no mi ćemo se ponašati kao da je to jedna utakmica, eliminacijska utakmica, računajući da imamo i uzvrat, rekao je Čačić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.