Čačić: Previše smo nervozni, ali stignemo sve popraviti

Foto: fah

U prvoj utakmici drugog pretkola Lige prvaka Dinamo je protiv prvaka Sjeverne Makedonije Škupija u Maksimiru odigrao 2:2. Trener Dinama Ante Čačić vjeruje u bolje izdanje svoje momčad u uzvratnoj utakmici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Rekao sam u najavi da je svaka utakmica za sebe, da neće biti lako. Pokazali su se kao čvrsta momčad, koja ima dobru dubinu, čvrsti su u duelima, brzi su. No preolako smo primili dva jeftina gola. Na kraju smo u drugom poluvremenu i dominirali, premda nam nisu ni u prvom ulazili previše u šesnaesterac, ali kad se prime takva dva jeftina gola teško je očekivati dobar rezultat, tim više što smo, naročito u prvom dijelu, premalo napravili u njihovom šesnaestercu, rekao je Čačić i nastavio:U prvoj utakmici drugog pretkola Lige prvaka Dinamo je protiv prvaka Sjeverne Makedonije Škupija u Maksimiru odigrao 2:2. Trener Dinama Ante Čačić vjeruje u bolje izdanje svoje momčad u uzvratnoj utakmici.

– Rekao sam u najavi da je svaka utakmica za sebe, da neće biti lako. Pokazali su se kao čvrsta momčad, koja ima dobru dubinu, čvrsti su u duelima, brzi su. No preolako smo primili dva jeftina gola. Na kraju smo u drugom poluvremenu i dominirali, premda nam nisu ni u prvom ulazili previše u šesnaesterac, ali kad se prime takva dva jeftina gola teško je očekivati dobar rezultat, tim više što smo, naročito u prvom dijelu, premalo napravili u njihovom šesnaestercu, rekao je Čačić i nastavio:

– Igra se još jedna utakmica, sve je otvoreno, prednost golova u gostima se više ne zbraja. Imamo osam dana, pripremit ćemo se, mislim da smo pokazali kroz utakmicu da smo ipak kvalitetniji, imali smo previše individualnih pogrešeka i posljedica je ovakav rezultat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Krenuli ste bez Oršića, s Drmićem i Petkovićem, koja je bila ideja?

– Imali smo dva napadača, s tim da se Petković malo vraćao, imali smo dva bočna, Špikića i Ivanušeca, a centralu smo držali s Ademijem i Mišićem, s tim da smo otvorili mogućnost da se dodaje Moharrami s jedne strane i Ljubičić koliko može s druge, s tim da su imali na sebi nezgodne igrače obojica, to nam je dosta otežalo situaciju, objasnio je Čačić.

– Oni su nam zaista zabili i prvi gol praktički iz prvog ulaza u 16 metara. Previše smo nemirni, ne vidim razlog zašto nas ta nervoza hvata, na kraju je došlo do izjednačenja, ali imamo još 90 minuta i sve se to da popraviti, smatra trener Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jesu li izmjene u nastavku donijele ploda?

– Morali smo pokriti cijelu utakmicu, kad se pogleda koliko smo bili na njihovoj polovici, a morali smovoditi računa da nam ne uđu u leđa, na kraju mogu biti djelomično zadovoljan.

Kakva je situacija sa Šutalom?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– To nas je dosta poremetilo, to je bila jedna neplanska izmjena, on je miran na iznošenju lopte, to nam je dosta poremetilo i baš tad smo imali jednu crnu rupu od 10-15 minuta, zaključio je Čačić, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.