Capello: ‘Inter je već osvojio naslov prvaka’

epa09074033 Inter’s Romelu Lukaku (C-L) jubilates with teammates after scoring his team's first goal during the Italian Serie A soccer match Torino FC vs FC Inter at the Olimpico Grande Torino stadium in Turin, Italy, 14 March 2021. EPA/ALESSANDRO DI MARCO

Legendarni talijanski nogometni stručnjak Fabio Capello rekao je kako je utrka za naslov talijanskog prvaka završena čestitavši Interu na osvojenom “scudettu”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Već tjednima govorim da je Inter osvojio naslov prvaka. Govorim to otkako je Milan izgubio protiv Spezije i danas to ponovo potvrđujem”, kazao je Capello u razgovoru za Sky Sport Italia.

“Po mojem mišljenju Juventus je kompletniji od Intera. I zbog toga moramo čestitai Antoniju Conteu”, dodao je bivši trener Juventusa, Rome, Milana, Real Madrida, Engleske, Rusije i kineskog Jiangsu Suninga.

“Na tehničkoj razini mislim da nema razgovora. Lautaro je superiorniji od Lukakua. Lukaku je fizički jači, brži je, ali Lautaro je tehnički apsolutno superioran”, naglasio je legendarni talijanski stručnjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.