Site icon narod.hr

Chealseajev trener objasnio zašto Kovačić nije igrao

epa08599793 Paris Saint Germain's head coach Thomas Tuchel reacts during the UEFA Champions League quarter final match between Atalanta and Paris Saint-Germain in Lisbon, Portugal 12 August 2020. EPA/David Ramos / POOL

Chelseajev trener Thomas Tuchel objasnio je nakon uzvratne četvrtfinalne utakmice Lige prvaka protiv Porta zašto je u posljednji tren otpao Mateo Kovačić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Mateo je ozlijedio mišić. Dogodilo se to iz ničega, malo je išao vježbati i osjeti je zadnju ložu. Bio sam jako tužan zbog njega jer nemam puno iskusnih igrača koji su odigrali toliko utakmica u Ligi prvaka. Bilo mi ga je žao, ali N’Golo je fantastičan igrač i vrijedi za jednog i pol ili dvojicu igrača”, rekao je Tuchel.

“Genaralno gledano ne volim igrati protiv momčadi iz iste lige u Ligi prvaka jer to onda daje više osjećaj europskog natjecanja, ali to je jedina stvar. Njihova je utakmica daleko od gotove i sve je moguće. Liverpool je vrlo jak kod kod kuće i tko prođe, prođe. Mi smo u dobroj poziciji. Plasman u polufinale je veliki korak, a jednom kada dođete ovdje želite i u finale”, objasnio je Tuchel.

“Razgovarali smo što moramo napraviti, naporno raditi i to smo na kraju i napravili”, zaključio je Chelseajev trener.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version