Site icon narod.hr

Cijelo vodstvo Hajduka sa svim momčadima napustilo Poljud uoči dolaska Hrvatske: Ne žele imati veze s organizacijom?

Foto: fah

Vodstvo Hajduka s kompletnim osobljem odlučilo je evakuirati se sa svojeg stadiona na Poljudu uoči utakmice koju Hrvatska u četvrtak ondje igra protiv Mađarske – svi zaposleni su dobili tri dana slobodno jer žele pokazati kako nemaju nikakve veze s organizacijom utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mjesta u svečanoj loži rezervirana su za kompletan državni vrh, predsjednicu Kolindu Grabar-Kitarović, premijera Andreja Plenkovića i sve ministre, a najavljeno je da na utakmicu stiže Viktor Orban, mađarski premijer Predsjednik jednog od dva najveća hrvatska kluba Marin Brbić ni dopredsjednik Lukša Jakobušić neće doći na utakmicu. Ako se do četvrtka ne dogodi drugačije, to će biti presedan, pišu Sportske novosti.

Iz PU Splitsko-dalmatinske poručuju: “Ako nemate kartu na svoje ime, nemojte ni dolaziti na stadion.”

HNS je dopustio da se ime na karti može promijeniti do 48 sati uoči susreta, ali samo unutar obitelji. Tko ne može na stadion ima pravo doći na blagajnu i prebaciti ulaznicu na supružnika, brata, sestru, dijete, roditelja, a ostali mogu samo vratiti kartu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version